Σταθμός Λαρίσης: Τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα οι επιβάτες, λόγω αλλαγών στις αποβάθρες

Σταθμός Λαρίσης: Τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα οι επιβάτες, λόγω αλλαγών στις αποβάθρες

Οι προσωρινές αποβάθρες βρίσκονται αρκετά μακριά, άρα οι επιβάτες πρέπει να προσέρχονται εγκαίρως - Δεν θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες που είναι άτομα με ειδικές ανάγκες

Σταθμός Λαρίσης: Τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα οι επιβάτες, λόγω αλλαγών στις αποβάθρες
Αλλάζουν από αύριο, Τετάρτη, οι αποβάθρες αναχώρησης/άφιξης των τρένων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Λαρίσης), λόγω των έργων που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ για την αναβάθμιση του δικτύου με τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης.

Τα δρομολόγια όλων των αμαξοστοιχιών (αρτηριακά και προαστιακά) θα αναχωρούν από τις αποβάθρες 9 και 10, που βρίσκονται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως, και στις ίδιες αποβάθρες θα πραγματοποιείται και η αποβίβαση από τα τρένα που έχουν προορισμό την Αθήνα.

Κλείσιμο
Οι αποβάθρες 9 και 10 βρίσκονται αρκετά μακριά από την κεντρική είσοδο του σταθμού και η πρόσβαση θα γίνεται μέσω υπόγειας διάβασης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με ανακοίνωση της, προτρέπει τους επιβάτες να προσέρχονται στον κεντρικό σταθμό της Αθήνας τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση των αμαξοστοιχιών και - κατά το δυνατόν - να περιορίσουν τον αριθμό των αποσκευών που μεταφέρουν.

Επίσης, από αύριο δεν θα παρέχεται εξυπηρέτηση στους επιβάτες ΑμεΑ (Άτομα με Αναπηρία) και δεν θα αποστέλλονται αποσκευές η δέματα από όλα τα σημεία πώλησης προς τον κεντρικό σταθμό.  

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης