Τέσσερις γυναίκες «έγδυσαν» σούπερ μάρκετ στην Πάτρα!

Τέσσερις γυναίκες «έγδυσαν» σούπερ μάρκετ στην Πάτρα!

Θέλησαν να φτιάξουν γκαρνταρόμπα

Τέσσερις γυναίκες «έγδυσαν» σούπερ μάρκετ στην Πάτρα!
Γκαρνταρόμπα για... τέσσερις θέλησαν να φτιάξουν κλέβοντας, τέσσερις Ελληνίδες οι οποίες μπήκαν ως πελάτισσες σε ένα κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων στην Πάτρα, αλλά οι υπάλληλοι τις αντιλήφθηκαν να κρύβουν κάτω από τα ρούχα τους πλήθος από ρούχα και παπούτσια!

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος εμπόδισαν τις δράστιδες ηλικίας 17, 35, 40 και 43 χρόνων να φύγουν από το μαγαζί πριν φτάσουν άνδρες της Άμεσης Δράσης την οποία ειδοποίησαν. Έτσι, οι αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στο κατάστημα βρήκαν πάνω τους τα κλοπιμαία, τα επέστρεψαν στους υπαλλήλους και συνέλαβαν τις τέσσερις γυναίκες, για τις οποίες η Ασφάλεια ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Κλείσιμο
*** Το GPS... «πρόδωσε» το ζευγάρι που έκλεψε το κινητό ενός λουόμενου στην παραλία της Βέργας στη Μεσσηνία! Ο ιδιοκτήτης του κατάφερε να εντοπίσει το σήμα της συσκευής του και ειδοποίησε αστυνομικούς της της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν τους δράστες, έναν 18χρονο Αλβανό και μία 19χρονη Ελληνίδα, με το κινητό στα χέρια! Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι άνδρες της Ασφαλείας αναζητούν έναν ακόμη άγνωστο συνεργό τους.

*** Τις αποθήκες του Δήμου Πατρέων διέρρηξε πριν από λίγες ημέρες ένας άγνωστος, ο οποίος άρπαξε από μέσα διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 6.500 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ερευνούν την υπόθεση, σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης