Ο ένας άνοιγε αυτοκίνητα κι άλλος σπίτια!

Ο ένας άνοιγε αυτοκίνητα κι άλλος σπίτια!

Οι αστυνομικοί έπιασαν πρώτα τον 38χρονο που επιχειρούσε να διαρρήξει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο φορώντας γάντια και στη συνέχεια τον 37χρονο συνεργό του 

Ο ένας άνοιγε αυτοκίνητα κι άλλος σπίτια!
Είχαν μοιράσει τα… καθήκοντά τους δυο Έλληνες διαρρήκτες που δρούσαν ταυτόχρονα στη Χαλκίδα, αφού ο ένας είχε αναλάβει να παραβιάζει τα σταθμευμένα οχήματα και ο άλλος τα σπίτια μιας περιοχής! Ωστόσο, έπεσαν και οι δυο στα χέρια ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε..

Οι αστυνομικοί έπιασαν πρώτα τον 38χρονο που επιχειρούσε να διαρρήξει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο φορώντας γάντια και στη συνέχεια τον 37χρονο συνεργό του ο οποίος είχε διαρρήξει την είσοδο μιας πολυκατοικίας και είχε κόψει με μεταλλικό κόφτη την αλυσίδα ασφαλείας ενός ποδηλάτου που βρισκόταν μέσα! 

Κλείσιμο
Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τέσσερα κατσαβίδια, ο κόφτης, μια πένσα, ένα σφυρί, δυο φακοί, μονωτική ταινία, ένα πολυεργαλείο και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης