Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία συνοικισμού της Κρύας Βρύσης του Δήμου Καλαμπάκας, με την είδηση ότι βρέθηκε απαγχονισμένος ένας 54χρονος.
Στο σημείο κλήθηκαν και μετέβησαν Αστυνομικοί του Τμήματος της Καλαμπάκας, που φροντίζουν τα υπηρεσιακά θέματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TaMeteora.gr, ο 54χρονος Γ.Λ. βρέθηκε απαγχονισμένος από συγγενικό του πρόσωπο στο ισόγειο του πατρικού του σπιτιού λίγο μετά τις 8.30 μ.μ. και η σορός του μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας.
Ο Γ.Λ. διέμεινε στα Τρίκαλα και εργαζόταν σε δημόσια υπηρεσία της Καλαμπάκας, ενώ ήταν παντρεμένος με δύο ενήλικα παιδιά.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.