Βέροια: 36χρονος έκλεψε εκατοντάδες ακριβά καφάσια από αγρότες

Βέροια: 36χρονος έκλεψε εκατοντάδες ακριβά καφάσια από αγρότες

Συνεργός του ο 17χρονος γιος του - Συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω

Βέροια: 36χρονος έκλεψε εκατοντάδες ακριβά καφάσια από αγρότες
Εκατοντάδες πλαστικά καφάσια που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά αγροτικών προϊόντων είχαν κλέψει ένας 36χρονος και ο ανήλικος γιος του ηλικίας 17 χρόνων από τουλάχιστον έξι αγροκτήματα σε αγροτικές περιοχές της Ημαθίας και τα παρέδιδαν σε συνεργούς τους για να τα πουλήσουν!

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από τους άνδρες της Ασφάλειας Βέροιας μετά την τελευταία κλοπή που διέπραξαν και ομολόγησαν ότι παρέδωσαν τα κλεμμένα καφάσια σε έναν 56χρονο και τον 30χρονο γιο του για να βρουν αγοραστές. Με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση, συνελήφθησαν και αυτοί στο σπίτι τους.

Κλείσιμο
Στην κατοικία τους βρέθηκαν συνολικά 973 κλεμμένα κουτιά αποθήκευσης και μεταφοράς αγροτικών προϊόντων αξίας 4.000 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους κτηματίες. Το φορτηγό που χρησιμοποιούσαν ο 36χρονος και ο 17χρονος για τις κλοπές κατασχέθηκε και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι δύο συνεργοί τους αντιμετωπίζουν κατηγορία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης