Πολυτεχνικές Σπουδές στις ΗΠΑ από το Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και το Washington University

Πολυτεχνικές Σπουδές στις ΗΠΑ από το Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και το Washington University

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδές διάρκειας τριών χρόνων στο ACT στη Θεσσαλονίκη και δύο ετών στο αμερικανικό πανεπιστήμιο. Οι σπουδές οδηγούν στην απόκτηση δύο πτυχίων: Bachelor’s inComputer Science από το ACT και Bachelor’s in Engineering από το WashU

Πολυτεχνικές Σπουδές στις ΗΠΑ από το Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και το Washington University
Ενημερωτική εκδήλωση για τη δυνατότητα φοίτησης σε μία από τις κορυφαίες Πολυτεχνικές Σχολές των Ηνωμένων Πολιτειών προσφέρει το American College of Thessaloniki μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας που έχει εξασφαλίσει με το Washington Universityin St. Louis θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 19:00, στη Βιβλιοθήκη Bissellτου ACT.

Το Washington University in St. Louis (WashU) αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα ενώ η Πολυτεχνική Σχολή του υποστηρίζεται από 12 ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα και προσελκύει ερευνητικά κονδύλια που ετησίως ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το 60% των προπτυχιακών φοιτητών συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα των καθηγητών τους.Το πρόγραμμα σπουδών που προσφέρεται σε συνεργασία με το ACT αφορά στους τομείς: Chemical Engineering, Computer Engineering, Electrical Engineering,Mechanical Engineering, Systems Science & Engineering και BiomedicalEngineering.

Κλείσιμο
Το πρόγραμμα είναι συνδυαστικό και περιλαμβάνει σπουδές διάρκειας τριών χρόνων στο ACT στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια δύο ετών στο αμερικανικό πανεπιστήμιο. Οι σπουδές οδηγούν στην απόκτηση δύο πτυχίων: Bachelor’s inComputer Science από το ACT και Bachelor’s in Engineering από το WashU. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα σπουδών 3+3 ετών που οδηγούν επιπλέον και στην απόκτηση μεταπτυχιακού (Master) από το WashU.Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα και θα ολοκληρώσουν τα 3 πρώτα έτη στο ACT γίνονται αποδεκτοί στο Πολυτεχνείο του WashU για τη συνέχιση των σπουδών τους για Bachelor ή Master με προνομιακή έκπτωση διδάκτρων .  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης