Εξαρθρώθηκε σπείρα με τρεις κλοπές στη Δράμα

Εξαρθρώθηκε σπείρα με τρεις κλοπές στη Δράμα

Οι δύο Έλληνες ηλικίας 40 και 21 χρόνων, που που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αρχές για ανάλογες περιπτώσεις, είχαν πάει με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην κοινότητα Καλαμπάκι της Δράμας

Εξαρθρώθηκε σπείρα με τρεις κλοπές στη Δράμα
Δυο από τους συνολικά τέσσερις δράστες τριών κλοπών που είχαν γίνει στις 10 Μαΐου σε ένα χωριό της Δράμας ταυτοποίησαν μετά από έρευνες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι αναζητούν και τους άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους.

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 40 και 21 χρόνων, που που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αρχές για ανάλογες περιπτώσεις, είχαν πάει με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην κοινότητα Καλαμπάκι της Δράμας, απ’ όπου έκλεψαν δύο Ι.Χ. φορτηγά. Στη συνέχεια, διέρρηξαν ένα μίνι μάρκετ στο ίδιο χωριό και άρπαξαν από το εσωτερικό του 150 ευρώ.

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα κλεμμένα οχήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και μέσα σ’ αυτά βρέθηκαν ένας σιδερολοστός και ένα γάντι, με αποτυπώματα και γενετικό υλικό που οδήγησε στην αναγνώριση των δραστών. Σε βάρος των μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης