Ηλεία: Ανήλικοι άνοιγαν αυτοκίνητα λουόμενων

Ηλεία: Ανήλικοι άνοιγαν αυτοκίνητα λουόμενων

Επικεφαλής ήταν ένας 20χρονος με συνεργούς του έναν 14χρονο και έναν 15χρονο

Ηλεία: Ανήλικοι άνοιγαν αυτοκίνητα λουόμενων
Τουλάχιστον δυο λουόμενοι είχαν βρει παραβιασμένα τα αυτοκίνητά τους που είχαν αφήσει σταθμευμένα στις παραλίες Παλαιοχωρίου και Σαβαλίων για να απολαύσουν τη θάλασσα, αλλά δεν φαντάζονταν ότι αυτοί που «έγδυσαν» το εσωτερικό τους ήταν δυο ανήλικα αγόρια μαζί με ένα λίγο μεγαλύτερο νεαρό.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών που ήταν ένας 20χρονος και δυο ανήλικοι ηλικίας 15 και 14 χρόνων, οι οποίοι είχαν κλέψει συνολικά 20 ευρώ, ένα κινητό, ένα μπουφάν, ένα ραδιοκασετόφωνο και μια τραπεζική κάρτα. Οι τρεις νεαροί δεν συνελήφθησαν καθώς οι κλοπές είχαν γίνει το μεσημέρι της 4ης Ιουνίου, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και σε βάρος των γονέων των δυο ανηλίκων για πλημμελή εποπτεία τους, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν είχαν «ανοίξει» οχήματα και σε άλλες παραλίες.

Κλείσιμο
*** Τέσσερις πιτσιρικάδες συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης  από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Κιλκίς, όταν εντοπίστηκαν μέσα σε ένα κατάστημα τροφίμων το οποίο είχαν διαρρήξει! Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα τα οποία είχαν αρπάξει και δύο διαρρηκτικά εργαλεία και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς κατηγορούμενοι για κλοπή. Σε βάρος των γονέων τους, σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης