Αγρίνιο: Συνελήφθη 28χρονος Αλβανός σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με 5,5 κιλά χασίς

Αγρίνιο: Συνελήφθη 28χρονος Αλβανός σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με 5,5 κιλά χασίς

Ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για μεταφορά ναρκωτικών

Αγρίνιο: Συνελήφθη 28χρονος Αλβανός σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με 5,5 κιλά χασίς
Έβγαλε «λαγό» η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε ένα υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο με κατεύθυνση προς Πάτρα, όταν το σταμάτησαν στο ύψος της περιοχή Ρίγανη του Αγρινίου, στο 66ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου που έκαναν στις αποσκευές των επιβατών, βρήκαν σε μια από αυτές πέντε νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους πέντε κιλών και 494 γραμμαρίων. Από την έρευνα διαπίστωσαν ότι η αποσκευή ανήκε σε έναν 28χρονο Αλβανό, τον οποίο ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Κλείσιμο
Πάνω του, κατέσχεσαν ένα κινητό ενώ προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων ταυτότητάς του διαπίστωσαν ότι είχε περάσει παράνομα στην Ελλάδα. Ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

*** Σε περιπολία ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών «έπεσαν» δυο νεαροί Έλληνες με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στα Ιωάννινα και ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο. Πάνω τους, βρέθηκαν μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 15,6 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά κι έτσι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

*** Η ηλεκτρονική ζυγαριά που είχε στο σπίτι του μαζί με τρεις συσκευασίες  ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 12,7 γραμμαρίων και 47 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 33χρονου Έλληνα στην Ξάνθη και την άσκηση δίωξης για κατοχής και διακίνηση ναρκωτικών σε βάρος του από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης