Υδροπονική κάνναβη και αναβολικά στο Ρέθυμνο

Υδροπονική κάνναβη και αναβολικά στο Ρέθυμνο

Πλήρως εξοπλισμένο ήταν το εργαστήριο που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του στο Ρέθυμνο ένας νεαρός - Βρέθηκαν 35 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 225 κάψουλες αναβολικών

Υδροπονική κάνναβη και αναβολικά στο Ρέθυμνο
Έτοιμο για παραγωγή κάνναβης με την μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας ήταν το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του στο Ρέθυμνο ένας νεαρός, ο οποίος είχε στην κατοχή του και μεγάλο αριθμό αναβολικών χαπιών. 

Ωστόσο, αν και ο 25χρονος δεν είχε προλάβει να φυτέψει τους σπόρους για να φυτρώσουν, το θερμοκήπιο με τον συναρμολογούμενο αλουμινένιο σκελετό που είχε στήσει διέθετε εξοπλισμό για την υδροπονική καλλιέργεια, που αποτελούνταν από ηλεκτρική συσκευή εξαερισμού, αλουμινένιο κάτοπτρο με ενσωματωμένο μετασχηματιστή ρεύματος, λάμπα θερμότητας και πρίζα με ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη. 

Κλείσιμο
Κατά την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας βρέθηκαν 35 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 225 κάψουλες αναβολικών φαρμάκων που δεν είχαν έγκριση κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.. Ο 25χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή αναβολικών ουσιών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης