Έβρος: Συνελήφθη 38χρονος Έλληνας με χασισοφυτεία

Έβρος: Συνελήφθη 38χρονος Έλληνας με χασισοφυτεία

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Έβρος: Συνελήφθη 38χρονος Έλληνας με χασισοφυτεία
Η συσκευασία με τα 15,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας Ορεστιάδας στο Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 38χρονος Έλληνας, όταν τον σταμάτησαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, ήταν αρκετή για να του βάλουν χειροπέδες.

Οι πληροφορίες που είχαν μιλούσαν για καλλιέργεια κάνναβης κι έτσι οι έρευνες συνεχίστηκαν μέσα στη νύχτα σε μια θαμνώδη έκταση στην ευρύτερη περιοχή, όπου τους οδήγησε ο κρατούμενος και τους υπέδειξε την φυτεία με τα 88 δενδρύλλια ύψους 0,56 εκατοστών ως 1,72 μέτρου που καλλιεργούσε. Εκεί, κατασχέθηκαν και τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 206,1 γραμμαρίων και ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Η αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 41χρονου Αλβανού στην Καλαμάτα, οδήγησε στην ανακάλυψη της μίνι χασισοφυτείας από επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,15 εκατοστών ως 1,80 μέτρου που καλλιεργούσε στην αυλή. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών. 

*** Στην πόλη της Άρτας, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 51χρονο Έλληνα που είχε στην κατοχή του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,64 γραμμαρίων. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, έγινε έρευνα σε ένα αγροτεμάχιό του σε χωριό της Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,70 ως 1,95 μέτρου τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τα λάστιχα ποτίσματος, ένα κλαδευτήρι και διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούσε για την περιποίηση των φυτών. Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης