Χίος: Συνελήφθη Πακιστανός με 1880 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Χίος: Συνελήφθη Πακιστανός με 1880 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Τα κατασχεθέντα εστάλησαν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων εσόδων του δημοσίου

Χίος: Συνελήφθη Πακιστανός με 1880 λαθραία πακέτα τσιγάρων
Αντιμέτωπος με αστυνομικούς της Ασφαλείας βρέθηκε μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στη Χίο ένας από τους δυο Πακιστανούς ενοίκους, για τους οποίους είχαν συγκεντρωθεί στοιχεία ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων.

Οι αστυνομικοί έβαλαν χειροπέδες στον 29χρονο αλλοδαπό, αλλά ο 30χρονος ομοεθνής συγκάτοικός του δεν ήταν στο σπίτι και αναζητείται για να συλληφθεί. Στα δωμάτια, βρέθηκαν αποθηκευμένα 1.880 πακέτα τσιγάρα διαφόρων εταιρειών και 130 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία, που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν. 

Κλείσιμο
Όλα εστάλησαν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων εσόδων του δημοσίου, ενώ ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου με την κατηγορία της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα, που βαρύνει και τον αναζητούμενο 30χρονο.

*** Για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες, συνελήφθη στην Αιτωλοακαρνανία λαθρέμπορος που έκοβε, συσκεύαζε και διακινούσε ποσότητες αδασμολόγητου καπνού. Πρόκειται για έναν 47χρονο, στην αποθήκη του οποίου στο Ρίβιο έγινε έρευνα από αστυνομικούς του τμήματος Κατούνας και κατασχέθηκαν 11 κιλά και 800 γραμμάρια χύμα καπνού, μια ηλεκτρική ζυγαριά και ένα ηλεκτροκίνητο μηχάνημα κοπής καπνού. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης