Λεηλάτησαν δημόσιο ΙΕΚ στην Πάτρα

Λεηλάτησαν δημόσιο ΙΕΚ στην Πάτρα

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε το κτίριο μετά την επέλαση των κυνηγών μετάλλων

Λεηλάτησαν δημόσιο ΙΕΚ στην Πάτρα
Σαν... βομβαρδισμένο έμοιαζε το κτίριο ενός δημοσίου ΙΕΚ στην Πάτρα, μετά την επιδρομή μιας ομάδας «κυνηγών» μετάλλων που διέρρηξαν την κεντρική πόρτα και το «έγδυσαν» στην κυριολεξία, προκαλώντας ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ ξηλώνοντας τα πάντα από τις εγκαταστάσεις του!

Για κακή τύχη των τεσσάρων Ελλήνων ηλικίας 29 ως 48 χρόνων, ο θόρυβος που έκαναν αποκάλυψε την παρουσία τους στους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους εισβολείς μέσα στο κτίριο και βρήκαν στην κατοχή τους τα τεμάχια αλουμινίου και τα καλώδια, τα οποία είχαν ξηλώσει από υπολογιστές, κλιματιστικά και τον υπόλοιπο εξοπλισμό.

Κλείσιμο
Μαζί με αυτά, κατέσχεσαν τα κατσαβίδια, μια πένσα, έναν κόφτη και άλλα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, οι οποίοι προσήχθησαν αρχικά στην Ασφάλεια που διερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένες φθορές και κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης