Ξάνθη: Το παντελόνι για τον κρατούμενο έκρυβε χασίς

Ξάνθη: Το παντελόνι για τον κρατούμενο έκρυβε χασίς

Οι αστυνομικοί, που κάνουν εξονυχιστικές έρευνες σε ό,τι επιχειρούν να δώσουν οι επισκέπτες στους κρατούμενους, έψαξαν καλά το εσωτερικό των ρούχων και δεν άργησαν να ανακαλύψουν μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Ξάνθη: Το παντελόνι για τον κρατούμενο έκρυβε χασίς
Παρέα στον... κρατούμενο συγγενή της στο κελί έκανε μια 53χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη τη στιγμή που προσπαθούσε να του περάσει ποσότητα ναρκωτικών μέσα στα ρούχα που του παρέδωσε κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ξάνθης.

Οι αστυνομικοί, που κάνουν εξονυχιστικές έρευνες σε ό,τι επιχειρούν να δώσουν οι επισκέπτες στους κρατούμενους, έψαξαν καλά το εσωτερικό των ρούχων και δεν άργησαν να ανακαλύψουν μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που ήταν ραμμένη μέσα ένα παντελόνι το οποίο η γυναίκα επιχείρησε να παραδώσει στον 19χρονο κρατούμενο.

Κλείσιμο
Η ποσότητα των ναρκωτικών κατασχέθηκε και η 53χρονη συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας, όπως και ο 19χρονος καθώς κατηγορούνται και οι δυο για απόπειρα εισαγωγής απαγορευμένων ουσιών σε χώρο κράτησης.

Αυτή είναι και η κατηγορία που τους αποδίδεται, με την οποία οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης