Έδεσαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στο Πήλιο

Έδεσαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στο Πήλιο

Η τρομοκρατημένη 75χρονη δεν είχε τη δυνατότητα να καλέσει σε βοήθεια και απλώς παρακολουθούσε τους εισβολείς να κάνουν άνω- κάτω όλους τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού της

Έδεσαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στο Πήλιο
Ώρες αγωνίας έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα που δέχθηκε την «επίσκεψη» ληστών στο σπίτι όπου κατοικεί μόνη, στην κοινότητα Βυζίτσα Μαγνησίας στις νότιες πλαγιές του Πηλίου. Οι δράστες δεν δυσκολεύτηκαν να την ακινητοποιήσουν  και να της δέσουν τα χέρια για να ψάξουν ανενόχλητοι τα δωμάτια.

Η τρομοκρατημένη 75χρονη δεν είχε τη δυνατότητα να καλέσει σε βοήθεια και απλώς παρακολουθούσε τους εισβολείς να κάνουν άνω- κάτω όλους τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού της. Όταν βρήκαν κάποια πολύτιμα αντικείμενα, έφυγαν χωρίς να της δώσουν την παραμικρή σημασία αφήνοντάς την δεμένη.

Κλείσιμο
Μην μπορώντας να κινηθεί, η άτυχη γυναίκα πέρασε τη νύχτα αβοήθητη και μόνο το πρωί μια γειτόνισσά της ανησύχησε που δεν είχε ανοίξει τα παράθυρα και την αναζήτησε. Όταν την βρήκε δεμένη, την απελευθέρωσε από τα δεσμά της και ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Μηλεών που διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες της ληστείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης