Καλαμπάκα: Μαζί με 65 κιλά χασίς είχαν ηρωίνη και χάπια

Καλαμπάκα: Μαζί με 65 κιλά χασίς είχαν ηρωίνη και χάπια

Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση 

Καλαμπάκα: Μαζί με 65 κιλά χασίς είχαν ηρωίνη και χάπια
Υπό την επήρεια ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών ήταν οι δυο Έλληνες που είχαν αναλάβει να μεταφέρουν στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας μεγάλη ποσότητα χασίς που είχαν παραλάβει από τα σύνορα με την Αλβανία! Μάλιστα, όταν συνελήφθησαν είχαν πάνω τους μικροποσότητα ηρωίνης και έξι ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες ηλικίας 32 και 31 χρόνων έπεσε σε μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και, όταν ακινητοποιήθηκε για έλεγχο, στο εσωτερικό του βρέθηκαν τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι οι οποίοι περιείχαν 35 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 65 κιλών και 80 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Οι δυο νεαροί είχαν πάνω τους ναρκωτικά για προσωπική τους χρήση, που κατασχέθηκαν μαζί με το όχημα, τέσσερα κινητά και 110 ευρώ. Στη συνέχεια, προσήχθησαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενοι για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης