Ιωάννινα: Διέρρηξε καφετέρια, αλλά προδόθηκε από τα αποτυπώματά του

Ιωάννινα: Διέρρηξε καφετέρια, αλλά προδόθηκε από τα αποτυπώματά του

Τα ευρήματα αξιοποιήθηκαν από τους ειδικούς του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου που ταυτοποίησαν τον 39χρονο Έλληνα δράστη

Ιωάννινα: Διέρρηξε καφετέρια, αλλά προδόθηκε από τα αποτυπώματά του
Απρόσεκτος ήταν ο διαρρήκτης που τρύπωσε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε μια καφετέρια στην περιοχή Τύρια των Ιωαννίνων και άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν μέσα στην ταμειακή μηχανή. Τα αποτυπώματα που άφησε πίσω του, αποκάλυψαν την ταυτότητά του.

Τα ευρήματα αξιοποιήθηκαν από τους ειδικούς του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου που ταυτοποίησαν τον 39χρονο Έλληνα δράστη και οι αστυνομικοί του τμήματος Περιφέρειας σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κλοπή, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν ο δράστης εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις.

Κλείσιμο
*** Δικογραφία για κλοπή σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών σε βάρος αγνώστων, οι οποίοι τρύπωσαν σε ένα μη περιφραγμένο οικόπεδο στην Πάτρα στο διάστημα από τις 24 Απριλίου ως τις 9 Μαΐου και άρπαξαν δυο χειροποίητα κυψελίδια και ένα μελίσσι, αξίας 350 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης