Συνελήφθη 34χρονος με μισό κιλό κάνναβης στο Ηράκλειο

Συνελήφθη 34χρονος με μισό κιλό κάνναβης στο Ηράκλειο

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες με 532,3 γραμμάρια κάνναβης και επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη 5,6 γραμμαρίων

Συνελήφθη 34χρονος με μισό κιλό κάνναβης στο Ηράκλειο
Με περισσότερα από 500 γραμμάρια κάνναβης και ποσότητα κοκαΐνης συνελήφθη 34χρονος, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης που περιείχαν συνολικά 532,3 γραμμάρια κάνναβης, επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 5,6 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και διάφορα είδη συσκευασίας.

Κλείσιμο
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης