Ληστείες και συλλήψεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Ληστείες και συλλήψεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Oι νεαροί δράστες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών μέσα σε λίγη ώρα - Σε μια ληστεία συμμετείχε και μια κοπέλα

Ληστείες και συλλήψεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι
Δυο ληστείες έγιναν μέσα σε λίγες ώρες σε διαφορετικές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και στις δυο περιπτώσεις, οι νεαροί δράστες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών μέσα σε λίγη ώρα. Μάλιστα, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι στη μια από αυτές συμμετείχε μια κοπέλα.

Η 23χρονη Ελληνίδα συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, λίγη ώρα αφ' ότου εισέβαλε μαζί με δύο άγνωστους ακόμη συνεργούς της στο σπίτι μιας 67χρονης στα Καλύβια, που είχε αφήσει την πόρτα ξεκλείδωτη. Οι δράστες χτύπησαν την ανυπεράσπιστη γυναίκα, της άρπαξαν 100 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Όμως, μετά από αναζητήσεις, η νεαρή εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενη για ληστεία κατά συναυτουργία. Στο μεταξύ, οι δυο συνεργοί της αναζητούνται.

Κλείσιμο
*** Στο Μεσολόγγι, ένας νεαρός Έλληνας επιτέθηκε σε έναν 48χρονο μέρα- μεσημέρι στη μέση του δρόμου, τον χτύπησε και άρπαξε το κινητό του. Ο 18χρονος δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά τον εντόπισαν άμεσα αστυνομικοί της Ασφαλείας που του πέρασαν χειροπέδες και επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του το κλεμμένο κινητό. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για ληστεία.

*** Στην Κόρινθο, συνελήφθη ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ως ένας από τους δράστες που άρπαξαν το απόγευμα της Παρασκευής στα Ίσθμια το τσαντάκι ενός Γάλλου τουρίστα που είχε μέσα χρήματα και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Ο άγνωστος συνεργός του νεαρού αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης