«Ποτέ την Κυριακή»: Πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο για τα ανοιχτά καταστήματα

«Ποτέ την Κυριακή»: Πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο για τα ανοιχτά καταστήματα

Πανό και συνθήματα

«Ποτέ την Κυριακή»: Πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο για τα ανοιχτά καταστήματα
Πορεία για τα ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές πραγματοποίησε νωρίτερα το ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας. Με σημείο εκκίνησης την πλατεία στο Μοναστηράκι πλήθος κόσμου κρατώντας πανό φώναξε: «Ποτέ την Κυριακή», «Καμία θυσία για την πλουτοκρατία» και «40ωρο, 8ωρο, 5νθήμερο».

Η Ίνα Γκογκάκη πρόεδρος συλλόγου εμποροϋπαλλήλων μέλος του ΠΑΜΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξαπολύει αντιλαϊκή και αντεργατική επίθεση και φέρνει νέα μέτρα κόλαφο για τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες και με την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.
Παρουσία στην Ερμού είχε και η ΛΑΕ με επικεφαλής των Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος δήλωσε ότι «η Κυβέρνηση έχει πάρει μια πολύ μεγάλη απόφαση να εξοντώσει όλους τους μικρούς εμπόρους και όλους τους μικρούς επαγγελματίες. Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφαση της να καταργήσει στην ουσία την αργία της Κυριακής. Είναι μια κυβέρνηση των πολυεθνικών που όμως το τέλος της είναι πλέον κοντά».
Κλείσιμο

Την ώρα των διαδηλώσεων που πραγματοποιούνταν ταυτόχρονα σε διάφορα σημεία της Ερμού, τα καταστήματα ήταν κλειστά ενώ από όλες τις πλευρές έγινε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην Πανελλαδική απεργία στις 17 του μήνα.

Δείτε φωτογραφίες












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης