Φυλακισμένοι είχαν προσπαθήσει να «σηκώσουν» ΑΤΜ στην Πιερία

Φυλακισμένοι είχαν προσπαθήσει να «σηκώσουν» ΑΤΜ στην Πιερία

Οι τρεις Έλληνες κακοποιοί είχαν προσπαθήσει τα ξημερώματα της 2ας Φεβρουαρίου να κλέψουν ένα Ι.Χ. φορτηγάκι από μια επιχείρηση 

Φυλακισμένοι είχαν προσπαθήσει να «σηκώσουν» ΑΤΜ στην Πιερία
Στη φυλακή για άλλα αδικήματα βρίσκονται ήδη ένας 37χρονος και ένας 39χρονος οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι, μαζί με έναν 31χρονο συνεργό τους, είχαν επιχειρήσει δυο φορές μέσα στην ίδια νύχτα να «σηκώσουν» δυο ΑΤΜ τραπεζών σε διαφορετικές περιοχές της  Πιερίας αλλά έφυγαν άπρακτοι!

Οι τρεις Έλληνες κακοποιοί είχαν προσπαθήσει τα ξημερώματα της 2ας Φεβρουαρίου να κλέψουν ένα Ι.Χ. φορτηγάκι από μια επιχείρηση σε περιοχή της Πιερίας, αλλά το σύστημα συναγερμού που ενεργοποιήθηκε τους έκανε να τραπούν σε φυγή. Λίγο αργότερα, όμως, έκλεψαν δυο άλλα Ι.Χ. φορτηγάκια από την Κατερίνη και πήγαν με αυτά σε άλλη περιοχή της Πιερίας, όπου προσπάθησαν να «ξηλώσουν» από τη βάση του ένα ΑΤΜ και να το σύρουν δένοντάς το με συρματόσχοινο στα κλεμμένα οχήματα.

Κλείσιμο
Τελικά, δεν ολοκλήρωσαν την κλοπή καθώς τους πήραν είδηση οι περίοικοι και διέφυγαν με άλλο όχημα που είχαν αφήσει σε κοντινό σημείο. Τα δύο κλεμμένα φορτηγάκια βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης. Σε αυτήν, περιλαμβάνεται και ένας 49χρονος ο οποίος τους υποδείκνυε τους στόχους των κλοπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης