Συλλήψεις φυγόποινων με καταδικαστικές αποφάσεις

Συλλήψεις φυγόποινων με καταδικαστικές αποφάσεις

Σε Λιβαδειά, Βόλο, Λάρισα, Δελβινάκι Ιωαννίνων και Πρέβεζα  

Συλλήψεις φυγόποινων με καταδικαστικές αποφάσεις
Με χειροπέδες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς ένας 48χρονος Έλληνας φυγόποινος, ο οποίος συνελήφθη στο Σχηματάρι Βοιωτίας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που του έκαναν τυπικό έλεγχο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Ο 48χρονος είχε κριθεί ένοχος για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, το οποίο τον είχε καταδικάσει σε ποινή φυλάκισης 54 μηνών που τώρα θα κληθεί να εκτίσει ή να πληρώσει το ποσό που έχει οριστεί για την εξαγορά της. 

Κλείσιμο
*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ένας 57χρονος Έλληνας που και αυτός είχε καταδικαστεί και μάλιστα δυο φορές για παράβαση του Νόμου περί επιταγών. Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις η μία με ποινή φυλάκισης 25 και η άλλη δέκα μηνών.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 50χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

*** Στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, συνελήφθη ένας 20χρονος Αλβανός που είχε περάσει παράνομα στη χώρα αν και σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρο απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή 1.200 ευρώ. 

*** Μαζί του στο Δελβινάκι, συνελήφθη και ένας 33χρονος Αλβανός που επίσης είχε μπει παράνομα στη χώρα ενώ εκκρεμούσαν σε βάρος του μέτρο απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. 

*** Στην Πρέβεζα, συνελήφθη ένας 32χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης