Αλβανός έφερε πάνω από 100 κιλά χασίς από τα σύνορα

Αλβανός έφερε πάνω από 100 κιλά χασίς από τα σύνορα

Οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ, όταν ακινητοποίησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 26χρονος Αλβανός

Αλβανός έφερε πάνω από 100 κιλά χασίς από τα σύνορα
Για μια ακόμη φορά αξιοποίησαν αποτελεσματικά τις πληροφορίες που είχαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που μπλόκαραν τα ξημερώματα της Κυριακής στο Καλπάκι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο ήταν φορτωμένο με μεγάλη ποσότητα χασίς.

Οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ, όταν ακινητοποίησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 26χρονος Αλβανός. Ακόμη και στο πίσω κάθισμα, αλλά και στο πορτ μπαγκάζ, υπήρχαν δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη και είχε παραλάβει από ομοεθνείς του σε αφύλακτο σημείο της μεθορίου! 

Κλείσιμο
Τα συνολικά 13 δέματα, που ζύγιζαν 101 κιλά και 550 γραμμάρια, κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο και δύο κινητά του αλλοδαπού. Ο 26χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, ενώ η Δίωξη διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει ποιος ήταν ο τελικός προορισμός και οι παραλήπτες του φορτίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης