Βίντεο: Η έπαρση σημαίας στο Αγαθονήσι στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη»

Βίντεο: Η έπαρση σημαίας στο Αγαθονήσι στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη»

Η κάμερα της εκπομπής μπήκε στα άδυτα του θρυλικού θωρηκτού Αβέρωφ και κατέγραψε πλάνα από το εσωτερικό του πλοίου - Το ρεπορτάζ περιέχει επίσης σπάνιο υλικό της Τηλεοπτικής Υπηρεσίας Στρατού από την δράση του θωρηκτού στους παγκόσμιους πολέμους

Βίντεο: Η έπαρση σημαίας στο Αγαθονήσι στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη»
Η εκπομπή "Με αρετή και τόλμη" που θα μεταδοθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στις 11:30 στην ΕΡΤ 1 μεταξύ άλλων θεμάτων περιλαμβάνει την έπαρση της σημαίας στο Αγαθονήσι παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή.

Στα θέματα της εκπομπής εμπεριέχεται ρεπορτάζ για τους σκύλους στρατιώτες που εκπαιδεύονται για να εντοπίζουν εκρηκτικά. Το ρεπορτάζ κατέγραψε την εκπαίδευση τους σε εδικά διαμορφωμένους χώρους αλλά και την σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στους τετράποδους ήρωες και τους εκπαιδευτές τους.

Κλείσιμο
Εκτός αυτών, η κάμερα της εκπομπής μπήκε στα άδυτα του θρυλικού θωρηκτού Αβέρωφ και κατέγραψε πλάνα από το εσωτερικό του πλοίου. Το ρεπορτάζ περιέχει επίσης σπάνιο υλικό της Τηλεοπτικής Υπηρεσίας Στρατού από την δράση του θωρηκτού στους παγκόσμιους πολέμους.

Στην εκπομπή, στρατιωτικοί του αρμενικού στρατού οι οποίοι φοίτησαν σε ελληνικές στρατιωτικές σχολές τραγουδούν το εμβατήριο: "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει".

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης