Αλβανοί ρήμαζαν αγροτικές αποθήκες στην Βοιωτία

Αλβανοί ρήμαζαν αγροτικές αποθήκες στην Βοιωτία

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 50 και 37 χρόνων έπεσαν στα χέρια ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε.

Αλβανοί ρήμαζαν αγροτικές αποθήκες στην Βοιωτία
Τουλάχιστον επτά αγροτικές αποθήκες, αγροτεμάχια, επιχειρήσεις οικοδομικών υλικών, αλλά και γεωργικά μηχανήματα και οχήματα είχε ρημάξει από τον Αύγουστο του 2016 σε διάφορες περιοχές της Αλίαρτου και του Ορχομενού ένα δίδυμο  Αλβανών κακοποιών, που άρπαξαν καύσιμα και διάφορα είδη συνολικής αξίας άνω των 10.000 ευρώ!

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 50 και 37 χρόνων έπεσαν στα χέρια ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. που τους εντόπισαν να κινούνται σε περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 50χρονου. Κατά τον έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν στο όχημα 21 πλαστικά δοχεία με πετρέλαιο κίνησης, ενώ πάνω στον οδηγό κατασχέθηκαν και 20 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή.

Κλείσιμο
Στην έρευνα που ακολούθησε, αποκαλύφθηκε ότι οι δράστες είχαν κλέψει σχεδόν δυο τόνους πετρελαίου κίνησης από τρακτέρ, φορτηγά και Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα οποία είχαν επίσης «γδύσει» από τις μπαταρίες και διάφορα άλλα εξαρτήματά τους! Παράλληλα, είχαν αρπάξει από αποθήκες και χωράφια πλήθος ηλεκτρικών και χειροκίνητων εργαλείων,  μοτέρ, γεννήτριες, αντλίες και άλλα μηχανήματα και εξαρτήματα, ηλεκτρικές συσκευές, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, ακόμη και ρούχα!

Στο σπίτι του 50χρονου, βρέθηκε η λεία των, μέρος της οποίας έχει ήδη αποδοθεί στους δικαιούχους, αλλά η έρευνα της Ασφαλείας Λιβαδειάς συνεχίζεται για να εντοπιστούν και οι ιδιοκτήτες των υπολοίπων. Σε βάρος των δυο Αλβανών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που τυχόν έχουν διαπράξει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης