Νεαρός λήστεψε ανήλικη στην Σύρο

Νεαρός λήστεψε ανήλικη στην Σύρο

Της πήρε τα κοσμήματα που φορούσε με την απειλή πως θα την χτυπήσει

Νεαρός λήστεψε ανήλικη στην Σύρο
Ένα 14χρονο κορίτσι έζησε τον εφιάλτη σε μια περιοχή της Ερμούπολης στην Σύρο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, όταν βρέθηκε στα χέρια ενός νεαρού που την υποχρέωσε να του παραδώσει τα κοσμήματα που φορούσε με την απειλή ότι θα την χτυπούσε!

Ο 20χρονος Έλληνας πήρε τα κοσμήματα και έσπευσε να εξαφανιστεί, ωστόσο η ανήλικη τον κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι τον εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα και τον συνέλαβαν. Τα κλεμμένα κοσμήματα νρέθηκαν στην κατοχή του δράστη που παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην 14χρονη.

Κλείσιμο
*** Σε έναν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο επιτέθηκαν δυο νεαρές Ελληνίδες το απόγευμα της Τρίτης στην Καλαμάτα και, αφού τον χτύπησαν, άρπαξαν όσα χρήματα είχε στην τσέπη του! Χάρη στην άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ασφαλείας, η 33χρονη και η 25χρονη συνεργός της εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενες για ληστεία, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες επιθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης