Φυγόποινος λαθροϋλοτόμος συνελήφθη στην Κακαβιά

Φυγόποινος λαθροϋλοτόμος συνελήφθη στην Κακαβιά

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Κακαβιάς που έκαναν έλεγχο στα στοιχεία του 53χρονου αλλοδαπού, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν  δύο καταδικαστικές αποφάσεις 

Φυγόποινος λαθροϋλοτόμος συνελήφθη στην Κακαβιά
Κάθε τρεις και λίγο, ένας 53χρονος Αλβανός, περνούσε παράνομα στο ελληνικό έδαφος από αφύλακτα μονοπάτια των συνόρων για να κόβει παράνομα ξυλεία και είχε καταδικαστεί γι’ αυτό. Τώρα, συνελήφθη ως φυγόποινος όταν επιχείρησε να περάσει νόμιμα στην Ελλάδα!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Κακαβιάς που έκαναν έλεγχο στα στοιχεία του 53χρονου αλλοδαπού, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν  δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας δασών και του Κ.Ο.Κ. με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών κι έτσι τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Κλείσιμο
*** Στο άλλο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης, του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Σαγιάδας ένας άλλος Αλβανός φυγόποινος. Πρόκειται για έναν 35χρονο σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης