Ο κλέφτης... έκανε Ανάσταση στα κρατητήρια της ασφάλειας

Ο κλέφτης... έκανε Ανάσταση στα κρατητήρια της ασφάλειας

Σε ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες και βρέθηκε σταθμευμένο σε πάρκινγκ του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης, βρέθηκε μέρος των κοσμημάτων 

Ο κλέφτης... έκανε Ανάσταση στα κρατητήρια της ασφάλειας
Με ηλεκτρικό δρεπάνι διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού ενός 44χρονου στη Μυτιλήνη τη νύχτα της Μ. Παρασκευής και άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας! Ένας από τους δράστες, όμως, έκανε Ανάσταση στα… κρατητήρια της Ασφάλειας. 

Τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί όταν κλήθηκαν για επιτόπια έρευνα από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, από το οποίο είχαν κάνει φτερά κοσμήματα αξίας άνω των 20.000 ευρώ, τους οδήγησαν στα ίχνη ενός 35χρονου Έλληνα ο οποίος συνελήφθη το Μ. Σάββατο. Σε ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες και βρέθηκε σταθμευμένο σε παρκινγκ του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης, βρέθηκαν μέρος των κοσμημάτων και δύο μεταλλικές ράβδοι μήκους 0,24 εκατοστών η καθεμία που αποτελούσαν εξαρτήματα του δρεπανιού. 

Κλείσιμο
Ο 35χρονος παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης και του ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος, αλλά η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν και οι συνεργοί του που παραμένουν άγνωστοι μέχρι στιγμής και να βρεθούν τα υπόλοιπα κλεμμένα κοσμήματα.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης