Κοζάνη: Άρπαξαν μια περιουσία από ηλικιωμένη πουλώντας της ρούχα

Κοζάνη: Άρπαξαν μια περιουσία από ηλικιωμένη πουλώντας της ρούχα

Χωρίς να τις αντιληφθεί, κατάφεραν να βρουν πού έκρυβε τις οικονομίες όλης της ζωής της ύψους 16.500 ευρώ μαζί με διάφορα κοσμήματα

Κοζάνη: Άρπαξαν μια περιουσία από ηλικιωμένη πουλώντας της ρούχα
Όμορφες και ευγενικές ήταν οι τρεις γυναίκες που χτύπησαν την πόρτα μιας ηλικιωμένης στην Κοζάνη παριστάνοντας τις πλανόδιες πωλήτριες ρούχων κι εκείνη τις δέχθηκε μέσα για να δει την πραμάτεια τους. Η απόφασή της, της στοίχισε ό,τι είχε και δεν είχε καθώς οι άγνωστες άρπαξαν μια… περιουσία!

Χωρίς να τις αντιληφθεί η 77χρονη, κατάφεραν να βρουν πού έκρυβε τις οικονομίες όλης της ζωής της ύψους 16.500 ευρώ μαζί με διάφορα κοσμήματα, τα οποία άρπαξαν και έγιναν καπνός. Η ηλικιωμένη κατήγγειλε την κλοπή στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ταυτοποίησαν δυο από τις δράστιδες ηλικίας 24 και 34 χρόνων και συνεχίζουν τις έρευνες για να αναγνωριστεί και η συνεργός τους. Σε βάρος τους, σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή μεγάλης αξίας, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κλείσιμο
*** Σε μια στάση λεωφορείου στη Ναύπακτο την είχε στήσει μια νεαρή τσιγγάνα και, όταν αντιλήφθηκε ότι ένας ηλικιωμένος επιβάτης είχε μαζί του έναν φάκελο με χρήματα, τον πλεύρισε και άρχισε να του «πουλάει»… έρωτα! Ο 82χρονος αιφνιδιάστηκε όταν κάθισε δίπλα του και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, όταν η νεαρή άρπαξε αστραπιαία από την τσέπη του τον φάκελο που περιείχε 365 ευρώ και το έβαλε στα πόδια! Όταν το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, αναγνώρισε από τις φωτογραφίες σεσημασμένων την δράστιδα που συνελήφθη λίγο αργότερα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης