Πάτρα: Αρνείται πως πυροβόλησε τα σκυλιά ο ιερέας

Πάτρα: Αρνείται πως πυροβόλησε τα σκυλιά ο ιερέας

Ο ίδιος δήλωσε πως όσα του καταλογίζονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και πως αυτό θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία

Πάτρα: Αρνείται πως πυροβόλησε τα σκυλιά ο ιερέας
Στα δικαστήρια της Πάτρας οδηγήθηκε χθες ο ιερέας που κατηγορείται ότι την Κυριακή πυροβόλησε και σκότωσε δυο σκυλιά στην περιοχή της Οβρυάς
. Ο ιερέας οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία χθες στα δικαστήρια της Πάτρας και πήρε αναβολή προκειμένου η υπόθεση να εκδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πάτρας την Πέμπτη, 6 Απριλίου.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των φιλόζωων στην αστυνομία, ο ιερέας μόλις αντελήφθη ότι έχουν ειδοποιηθεί οι αρχές έβαλε τα πτώματα των σκυλιών σε δυο λευκά τσουβάλια και τα πέταξε σε κάποια περιοχή. Μέχρι ώρας τα ζώα δεν έχουν εντοπιστεί.

Ο ιερέας πάντως έξω από τα δικαστήρια χθες δήλωσε πως όσα του καταλογίζονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα κάτι που –όπως επεσήμανε ο δικηγόρος του- θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία  της Πέμπτης.

Για την Πέμπτη οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, προγραμματίζεται και παράσταση διαμαρτυρίας από φιλόζωους της Πάτρας στα δικαστήρια.

Πηγή: thebest.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης