Εισέβαλε με μαχαίρι σε φαρμακείο για να αρπάξει τις εισπράξεις

Εισέβαλε με μαχαίρι σε φαρμακείο για να αρπάξει τις εισπράξεις

Ο 47χρονος δράστης αντιστάθηκε σθεναρά όταν οι αστυνομικοί πήγαν να του βάλουν χειροπέδες, ωστόσο δεν κατάφερε να τις αποφύγει

Τούρκος που αναζητούσαν τα Εμιράτα συνελήφθη στον Έβρο
Οπλισμένος με ένα μαχαίρι εισέβαλε στο φαρμακείο μιας γυναίκας στο Λόγγο Αιγίου ένας 47χρονος το βράδυ του Σαββάτου και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον 60χρονο σύζυγο της ο οποίος βρισκόταν μόνος στο κατάστημα, ζητώντας να του δώσει τις εισπράξεις.

Όμως, εκείνος αρνήθηκε και έβαλε τις φωνές, αιφνιδιάζοντας τον δράστη που έκανε το λάθος να επιμείνει παρ’ όλο που η απόπειρα ληστείας είχε γίνει αντιληπτή από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι άρχισαν να τηλεφωνούν ο ένας μετά τον άλλο στην Άμεση Δράση. Μέσα σε δευτερόλεπτα, έφτασαν αστυνομικοί που περιπολούσαν σε κοντινό σημείο.

Κλείσιμο
Ο 47χρονος αντιστάθηκε σθεναρά όταν οι αστυνομικοί πήγαν να του βάλουν χειροπέδες, ωστόσο δεν κατάφερε να τις αποφύγει. Μέσα στο φαρμακείο βρέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και παραδόθηκε ως πειστήριο στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση. Μετά από αυτά, ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης