Λαμία: Άνοιξε την πόρτα της και είδε δυο διαρρήκτες

Λαμία: Άνοιξε την πόρτα της και είδε δυο διαρρήκτες

Οι δράστες, που είχαν εισβάλει στο σπίτι παραβιάζοντας την πόρτα, είχαν ήδη ερευνήσει το ισόγειο και είχαν αρπάξει διάφορα χρυσαφικά

Λαμία: Άνοιξε την πόρτα της και είδε δυο διαρρήκτες
Αρκετά ψύχραιμη φάνηκε, παρά τη μικρή της ηλικία και τον τρόμο που ένιωσε, μια 17χρονη μαθήτρια που ξύπνησε από έναν θόρυβο στο σπίτι της στα Καλύβια Λαμίας και είδε δυο κουκουλοφόρους να ανεβαίνουν την σκάλα και να την πλησιάζουν!

Οι δράστες, που είχαν εισβάλει στο σπίτι παραβιάζοντας την πόρτα, είχαν ήδη ερευνήσει το ισόγειο και είχαν αρπάξει διάφορα χρυσαφικά. Όταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου της η 17χρονη, τους είδε να ανεβαίνουν συζητώντας την εσωτερική σκάλα και άρχισε να ουρλιάζει καλώντας σε βοήθεια. Οι διαρρήκτες, που πίστευαν ότι το σπίτι ήταν άδειο, τα έχασαν και τράπηκαν σε φυγή κι έτσι η ανήλικη κοπέλα γλίτωσε από μια ακόμη πιο δυσάρεστη εμπειρία.

Κλείσιμο
Από το παράθυρο τρύπωσαν μέρα- μεσημέρι άγνωστοι διαρρήκτες στο σπίτι ενός 82χρονου στην Πάλαιρο του δήμου Ακτίου- Βόνιτσας καιάρπαξαν ό,τι είχε μαζέψει για τα στερνά του. Όπως είπε ο ηλικιωμένος στους αστυνομικούς του τμήματος Βόνιτσας που σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων, οι δράστες άρπαξαν το ποσό των 5.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης