Νέα ληστεία με μαχαίρι σε βενζινάδικο στην Πάτρα

Νέα ληστεία με μαχαίρι σε βενζινάδικο στην Πάτρα

Ήταν λίγο πριν από τις 10 τη νύχτα του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας που φορούσε κουκούλα εισέβαλε στο βενζινάδικο και ακινητοποίησε απείλησε τον μοναδικό υπάλληλο με την απειλή μαχαιριού

Νέα ληστεία με μαχαίρι σε βενζινάδικο στην Πάτρα
Ολονύκτιες έρευνες έκανε η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας για τον εντοπισμό ενός κουκουλοφόρου που λήστεψε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στα Βραχνέικα με την απειλή μαχαιριού. Ήταν η δεύτερη παρόμοια ληστεία μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Ήταν λίγο πριν από τις 10 τη νύχτα του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας που φορούσε κουκούλα εισέβαλε στο βενζινάδικο και ακινητοποίησε απείλησε τον μοναδικό υπάλληλο με την απειλή μαχαιριού. Ο δράστης άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε πεζός από το πρατήριο προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Κλείσιμο
Την περασμένη Κυριακή, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, μια μαυροντυμένη γυναίκα μετρίου αναστήματος, που είχε καλυμμένο το πρόσωπό της, εισέβαλε σε ένα βενζινάδικο της Πάτρας και, αφού ακινητοποίησε με την απειλή του μαχαιριού την γυναίκα υπάλληλο, άρπαξε όσα χρήματα είχε πάνω της και στην ταμειακή μηχανή και έφυγε πεζή. Όμως, μαρτυρίες αναφέρουν ότι σε μικρή απόσταση την περίμενε και ένας άνδρας συνεργός της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης