Κοκαΐνη, ηρωίνη και παράνομα όπλα σε σπίτι στο Βόλο

Κοκαΐνη, ηρωίνη και παράνομα όπλα σε σπίτι στο Βόλο

Σε έρευνα που έκαναν στο όχημα και, στη συνέχεια, στο σπίτι του υπόπτου βρήκαν τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 93,35 γραμμαρίων, άλλη μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 83,85 γραμμαρίων

Κοκαΐνη, ηρωίνη και παράνομα όπλα σε σπίτι στο Βόλο
Τα στοιχεία που είχαν για έναν 60χρονο Έλληνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, ανέφεραν ότι έκανε συστηματική διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Έτσι, τον ακινητοποίησαν μόλις τον εντόπισαν να οδηγεί το Ι.Χ. αυτοκίνητό του.

Σε έρευνα που έκαναν στο όχημα και, στη συνέχεια, στο σπίτι του υπόπτου βρήκαν τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 93,35 γραμμαρίων, άλλη μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 83,85 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά που κατασχέθηκαν.

Κλείσιμο
Ο 60χρονος είχε ακόμη στο σπίτι του δύο κυνηγετικά όπλα και ένα αεροβόλο όπλο για τα οποία δεν διέθετε άδειες κατοχής και κατασχέθηκαν μαζί με 100 ευρώ. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης