Κλοπές με λεία ελαιόλαδο και οινοπνευματώδη ποτά στη Μυτιλήνη

Κλοπές με λεία ελαιόλαδο και οινοπνευματώδη ποτά στη Μυτιλήνη

Η προανάκριση ταυτοποίησε ως δράστη έναν 32χρονο Έλληνα, στο σπίτι του οποίου, στο Πλωμάρι, εντοπίστηκαν το κλεμμένο λάδι και τα δοχεία - Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για εισβολή αγνώστων διαρρηκτών σε ένα μπαρ στη Μυτιλήνη

Κλοπές με λεία ελαιόλαδο και οινοπνευματώδη ποτά στη Μυτιλήνη
Την είσοδο της αποθήκης ενός Αγροτικού Συνεταιρισμού στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου στη Λέσβο παραβίασαν άγνωστοι τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης και άρπαξαν οκτώ δοχεία με  ελαιόλαδο αξίας 4.500 ευρώ και άλλα 50 άδεια!

Η κλοπή καταγγέλθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που ξεκίνησε προανάκριση και ταυτοποίησε ως δράστη έναν 32χρονο Έλληνα, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκαν το κλεμμένο λάδι και τα δοχεία, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον Συνεταιρισμό. Ο νεαρός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Κλείσιμο
Αντίθετα, βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια για την εισβολή αγνώστων διαρρηκτών σε ένα μπαρ της Μυτιλήνης. Οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές πρινφύγουν αθέατοι, έχοντας αρπάξει μερικά κέρματα, ένα laptop, αλλά και πολλά μπουκάλια από τα πιο ακριβά οινοπνευματώδη ποτά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης