Πιτσιρίκια έκλεψαν τσάντα, τσιγάρα και… μπουγάδα

Πιτσιρίκια έκλεψαν τσάντα, τσιγάρα και… μπουγάδα

Όλο και χαμηλώνει το όριο ηλικίας στην παιδική παραβατικότητα

Πιτσιρίκια έκλεψαν τσάντα, τσιγάρα και… μπουγάδα
Όλο και χαμηλώνει το όριο ηλικίας στην παιδική παραβατικότητα στην δυτική Ελλάδα, όπου καταγράφονται καθημερινά κρούσματα κλοπών με πρωταγωνιστές πιτσιρίκια. Κορυφαίο περιστατικό ήταν η σύλληψη ενός 13χρονου που έκλεψε την… μπουγάδα από ένα μπαλκόνι στην Πάτρα!

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού είδε τον λιλιπούτειο δράστη να κλέβει τα ρούχα αξίας 150 ευρώ το μεσημέρι του Σαββάτου και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι τον εντόπισαν λίγο αργότερα και τον συνέλαβαν. Τώρα, αναζητούνται οι γονείς του που θα κατηγορούν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Κλείσιμο
*** Το ίδιο συνέβη με δυο ανήλικα κορίτσια και ένα αγόρι που συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, όταν τρύπωσαν σε ένα κατάστημα εμπορίας υδραυλικών ειδών χωρίς να τα αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης και άρπαξαν ένα χρηματικό ποσό και ένα… πακέτο τσιγάρα! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν την 17χρονη «αρχηγό» και τους 12χρονους συνεργούς τους και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των γονέων τους.

*** Αλλά και στο Μεσολόγγι, τέσσερις ανήλικοι έκλεψαν την τσάντα μιας ηλικιωμένης γυναίκας που παρακολουθούσε την λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα και έφυγαν τρέχοντας. Έξω από την εκκλησία βρέθηκε πεταμένο ένα άδειο πορτοφόλι που δεν ανήκε στην ηλικιωμένη, πράγμα που σημαίνει ότι είχε γίνει κι άλλη κλοπή! Η τσάντα βρέθηκε λίγο αργότερα, άδεια από το περιεχόμενό της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης