Πάτρα: Ο συντηρητής έκλεβε τους αυτόματους πωλητές

Πάτρα: Ο συντηρητής έκλεβε τους αυτόματους πωλητές

Μετά την διαπίστωση ότι τα χρήματα έκαναν φτερά μέσα από τα μηχανήματα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας κατέφυγαν στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί πέρασαν από «κόσκινο» τους υπαλλήλους 

Πάτρα: Ο συντηρητής έκλεβε τους αυτόματους πωλητές
Έβαλε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα η εταιρεία που εγκαθιστά αυτόματους πωλητές στην Πάτρα! Ο υπεύθυνος για την συντήρησή τους χρησιμοποιούσε τον κωδικό και το κλειδί που του είχαν δώσει για να αδειάζει τους κερματοδέκτες και να γεμίζει τις… τσέπες του!

Μετά την διαπίστωση ότι τα χρήματα έκαναν φτερά μέσα από τα μηχανήματα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας κατέφυγαν στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί πέρασαν από «κόσκινο» τους υπαλλήλους που είχαν πρόσβαση στους αυτόματους πωλητές. Οι υποψίες επικεντρώθηκαν στον συντηρητή και επιβεβαιώθηκαν όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του και βρέθηκαν κέρματα αξίας 1.780 ευρώ!

Κλείσιμο
Όπως αποκαλύφθηκε, ο δράστης άδειαζε συστηματικά τουλάχιστον τέσσερις αυτόματους πωλητές και είχε τσεπώσει συνολικά 27.000 ευρώ! Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι κρότου και 76 αβολίδωτα φυσίγγια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ τα κέρματα που κατείχε αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της εταιρείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης