Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις για παράνομο έρανο και παρεμπόριο

Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις για παράνομο έρανο και παρεμπόριο

Δράστες τρεις Έλληνες, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της ασφάλειας

Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις για παράνομο έρανο και παρεμπόριο
Χωρίς την απαραίτητη άδεια διέθεταν προς πώληση βιβλία για λογαριασμό ενός μη κερδοσκοπικού σωματείου τρεις Έλληνες ηλικίας 61, 56 και 19 χρόνων που συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Μετά από καταγγελίες που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις δράστες οι οποίοι είχαν μαζί τους 33 βιβλία, ένα ημερολόγιο, δυο μπλοκ αποδείξεων και δυο εξουσιοδοτήσεις των οποίων η γνησιότητα εξετάζεται. Όλα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων.

Κλείσιμο
*** Σε ένα χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί του σταθμού Νέας Περάμου συνέλαβαν δυο πλανόδιους πωλητές ηλικίας 70 και 66 χρόνων επειδή διέθεταν προς πώληση διάφορα είδη χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου. Οι ηλικιωμένοι μικροπωλητές, στους οποίους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ κατασχέθηκαν 440 είδη χαρτικών, ευχετήριες κάρτες και άλλα εμπορεύματα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης