Ηράκλειο: Δύο άντρες άρπαζαν επί τέσσερα χρόνια ζώα, εργαλεία, λάδι και καύσιμα

Ηράκλειο: Δύο άντρες άρπαζαν επί τέσσερα χρόνια ζώα, εργαλεία, λάδι και καύσιμα

Οι δράστες κατηγορούνται ότι είχαν αρπάξει 35 προβατοειδή από το ποιμνιοστάσιο ενός 34χρονου και ότι είχαν διαρρήξει τέσσερα σπίτια και αποθηκευτικούς χώρους, από τα οποία είχαν κλέψει αρκετά μετρητά και κοσμήματα, έναν τόνο ελαιόλαδο

Ηράκλειο: Δύο άντρες άρπαζαν επί τέσσερα χρόνια ζώα, εργαλεία, λάδι και καύσιμα
Τέσσερα ολόκληρα χρόνια κράτησε η δράση ενός «διδύμου» που είχε ρημάξει τα σπίτια, τις αποθήκες και τα ποιμνιοστάσια σε περιοχές του Δήμου Φαιστού, κλέβοντας χρήματα και μηχανήματα, αλλά και ζώα, ελαιόλαδο, καύσιμα και διάφορα άλλα αντικείμενα η αξία των οποίων ξεπερνά τα 19.000 ευρώ!

Οι κλοπές που είχαν ξεκινήσει στις 16 Μαρτίου του 2013 (!) και η τελευταία είχε γίνει φέτος στις 2 Φεβρουαρίου, εξιχνιάστηκαν μετά από πολυετείς έρευνες των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Μοιρών που ταυτοποίησαν δυο Έλληνες ηλικίας 40 και 29 χρόνων. Ωστόσο, δεν τους συνέλαβαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους για ζωοκλοπή και διακεκριμένες κλοπές, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Κλείσιμο
Οι δράστες κατηγορούνται ότι είχαν αρπάξει 35 προβατοειδή από το ποιμνιοστάσιο ενός 34χρονου και ότι είχαν διαρρήξει τέσσερα σπίτια και αποθηκευτικούς χώρους, από τα οποία είχαν κλέψει αρκετά μετρητά και κοσμήματα, έναν τόνο (!) ελαιόλαδο, ποσότητα πετρελαίου, ραβδιστικά, ξυλοκοπτικά και άλλα αγροτικά μηχανήματα. Τα κλοπιμαία δεν έχουν βρεθεί και η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθούν και άλλες κλοπές, καθώς το διάστημα της δράσης του “ντουέτου” είναι πολύ μεγάλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης