Αχαΐα: Πήγε να ξηλώσει υποσταθμό της ΔΕΗ, τον χτύπησε το ρεύμα και τον έπιασαν

Αχαΐα: Πήγε να ξηλώσει υποσταθμό της ΔΕΗ, τον χτύπησε το ρεύμα και τον έπιασαν

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί όταν ο υποσταθμός τέθηκε εκτός λειτουργίας, βρήκαν τον δράστη σε κακά χάλια και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος

Αχαΐα: Πήγε να ξηλώσει υποσταθμό της ΔΕΗ, τον χτύπησε το ρεύμα και τον έπιασαν
Θα μετάνιωσε για την «έμπνευσή» του να ξηλώσει τις αφαιρέσει χάλκινες γειώσεις από έναν υποσταθμό της Δ.Ε.Η. στο Αίγιο ένας 29χρονος «κυνηγός» χαλκού, καθώς προκάλεσε βραχυκύκλωμα και κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί όταν ο υποσταθμός τέθηκε εκτός λειτουργίας, βρήκαν τον δράστη σε κακά χάλια και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η προανάκριση ερευνά αν είχε και συνεργούς που τον εγκατέλειψαν αβοήθητο όταν υπέστη ηλεκτροπληξία.

Κλείσιμο
Στο Λευκοχώρι Ηλείας, οι αστυνομικοί του τμήματος Γαστούνης  και της Ο.Π.Κ.Ε. που συνόδευαν συνεργείο της Δ.Ε.Η., συνέλαβαν δυο άνδρες ηλικίας 35 και 38 χρόνων και μια 28χρονη γυναίκα όταν έκαναν έλεγχο στα σπίτια τους και διαπίστωσαν ότι τα ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν δυο γυναίκες ηλικίας 35 και 29 χρόνων και ένας 17χρονος άνδρας, μετά από έλεγχο που έγινε στα σπίτια τους στο Λαμπέτι Ηλείας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου και συνεργείο της Δ.Ε.Η. που διαπίστωσε την παράνομη ηλεκτροδότηση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης