Το 2ο Coding Bootcamp για ανέργους με την επίβλεψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Το 2ο Coding Bootcamp για ανέργους με την επίβλεψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Πενήντα νέοι θα ειδικευτούν σε γλώσσες πληροφορικής, θα πιστοποιηθούν και στη συνέχεια θα προσληφθούν σε κορυφαίες εταιρείες

Το 2ο Coding Bootcamp για ανέργους με την επίβλεψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου
Το 2ο Coding Bootcamp για ανέργους ξεκινάει τον Απρίλιο με την επίβλεψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πενήντα νέοι θα επανειδικευτούν σε γλώσσες πληροφορικής, θα πιστοποιηθούν και στη συνέχεια θα προσληφθούν σε κορυφαίες εταιρείες οι οποίες συμμετέχουν στο σχετικό πρόγραμμα. 

Το 2ο Coding Bootcamp , οι εγγραφές για το οποίο θα ολοκληρωθούν στις 4 Απριλίου, είναι μία δράση που οργανώνεται στο πλαίσιο του Alliance For Digital Employability και υλοποιείται από τη CEPIS και τη HePIS, με την επιστημονική επίβλεψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κλείσιμο
Μέσα από εντατική εκπαίδευση 500 ωρών σε 14 εβδομάδων (Απρίλιος - Ιούλιος2017), 50 συμμετέχοντες θα επανειδικευτούν ειδικότερα στον Προγραμματισμό(25 σε Java και 25 σε C#/.NET), θα πιστοποιηθούν για τις γνώσεις τους και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα προσληφθούν άμεσα σε σχετικές θέσεις εργασίας. Η δράση αυτή αποτελεί τη συνέχεια του 1ου Coding Bootcamp, το οποίοολοκληρώθηκε με επιτυχία τον Ιανουάριο 2017.

Συνολικά 30 άνεργοι νέοι, ηλικίας 22-37 ετών, προερχόμενοι από διαφορετικά επαγγελματικά πεδία και σπουδές(αρχιτέκτονες, μαθηματικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, οικονομολόγοι κ.α.),επανειδικεύτηκαν σε 14 εβδομάδες (500 ώρες εκπαίδευσης) στις γλώσσεςπρογραμματισμού Java και C#/.NET. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματοςκαι την πιστοποίηση των γνώσεών τους προσλήφθηκε το 100% των αποφοίτων από τις 20 κορυφαίες συμμετέχουσες εταιρίες σε θέσεις σχετικές με τον προγραμματισμό.

Tο πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψήφιους εκτός εργασίας και χωρίς ουσιαστικό υπόβαθρο στην Πληροφορική, που θέλουν να επανειδικευτούν στον Προγραμματισμό και να ξεκινήσουν άμεσα την καριέρα τους σε ένα επάγγελμα με υψηλές αμοιβές και προοπτικές.   


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης