Συνελήφθη διαρρήκτης με όλη τη λεία της τελευταίας διετίας στο Μεσολόγγι

Συνελήφθη διαρρήκτης με όλη τη λεία της τελευταίας διετίας στο Μεσολόγγι

Όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν στις τσέπες του ένα τάμπλετ και «ζεστά» μετρητά ύψους 2.972 ευρώ

Συνελήφθη διαρρήκτης με όλη τη λεία της τελευταίας διετίας στο Μεσολόγγι
Δεν εμπιστευόταν τους… συναδέλφους του και κουβαλούσε πάνω του όσα χρήματα είχε βγάλει από τις κλοπές που είχε διαπράξει τα τελευταία δυο χρόνια, ένας 34χρονος διαρρήκτης ο οποίος συνελήφθη επί τω έργω στην Κατοχή Μεσολογγίου!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και του τμήματος Αιτωλικού που του πέρασαν χειροπέδες όταν ειδοποιήθηκαν από γείτονες που τον είδαν να προσπαθεί να τρυπώσει σε μια ισόγεια μονοκατοικία, τα έχασαν όταν του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν στις τσέπες του ένα τάμπλετ και «ζεστά» μετρητά ύψους 2.972 ευρώ!

Κλείσιμο
Στην προανάκριση, ο δράστης συνδέθηκε με τέσσερις διαρρήξεις σε σπίτια στο Μεσολόγγι, το Ευνηνοχώρι και το Κάτω Πλατανίτη Ναυπακτίας, από τα οποία είχε αρπάξει 500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.800 ευρώ. Ωστόσο, οι κλοπές είχαν γίνει σε διάστημα δυο ετών και το ποσό που είχε πάνω του δεν μπορεί να προερχόταν μόνο από αυτές. Έτσι, οι αστυνομικοί ερευνούν πόσες έχει διαπράξει ακόμη, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης