Ανήλικα παιδιά συνελήφθησαν με χασίς στο Αίγιο!

Ανήλικα παιδιά συνελήφθησαν με χασίς στο Αίγιο!

Τα δύο αγόρια ηλικίας 15 και 16 ετών προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών

 Ανήλικα παιδιά συνελήφθησαν με χασίς στο Αίγιο!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν τυπικό έλεγχο σε δυο ανήλικα αγόρια στο Αίγιο, όταν βρήκαν μέσα στις τσέπες τους δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης! Έτσι, συνέλαβαν τα δυο παιδιά ηλικίας 16 και 15 χρόνων.

Οι δυο ανήλικοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ο οποίος έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι. Ταυτόχρονα, υποβλήθηκε και μια συμπληρωματική δικογραφία που αφορά τους γονείς τους, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Κλείσιμο
*** Στο μεταξύ, ολόκληρη κινητοποίηση έγινε από την Δίωξη Ναρκωτικών σε μια περιοχή του Αγρινίου, για... 3,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Τόση ήταν η μικροποσότητα που εντοπίστηκε πεταμένη σε έναν δρόμο της πόλης και οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα για να δουν αν θα πήγαινε κάποιος να την παραλάβει! Φαίνεται, όμως, ότι από κάποιον είχε πέσει χωρίς να το αντιληφθεί, γιατί ουδείς εμφανίστηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης