Φυγόποινος διακινητής συνελήφθη στην Ημαθία

Φυγόποινος διακινητής συνελήφθη στην Ημαθία

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας τον εντόπισαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε περιοχή της Ημαθίας, του πέρασαν χειροπέδες και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας

Φυγόποινος διακινητής συνελήφθη στην Ημαθία
Συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών και δυο μηνών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 28χρονου Έλληνα που διακινούσε παράτυπους μετανάστες και είχε καταδικαστεί δυο φορές από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης και το Πενταμελές Εφετείου Θράκης!

Ο νεαρός διακινητής δεν είχε εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε για παράνομη μεταφορά και προώθηση αλλοδαπών και θεωρούνταν φυγόποινος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας τον εντόπισαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε περιοχή της Ημαθίας, του πέρασαν χειροπέδες και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Κλείσιμο
*** Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια 24χρονη Ελληνίδα, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης, επτά μηνών για κλοπή και  ναρκωτικά.

*** Στον Πύργο, άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν μια 51χρονη Ελληνίδα στην οποία είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για απόπειρα ληστείας με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών.

*** Πάλι στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 59χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας για παράβαση του Κ.Ο.Κ., με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης