Καβάλα: Καταζητούμενος Αλβανός διακινούσε ναρκωτικά

Καβάλα: Καταζητούμενος Αλβανός διακινούσε ναρκωτικά

Ο 31χρονος δεν διέκοψε τις «εμπορικές» του δραστηριότητες παρά την καταδίκη του

Καβάλα: Καταζητούμενος Αλβανός διακινούσε ναρκωτικά
Ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών είχε εκδοθεί από τις δικαστικές αρχές της χώρας για έναν 31χρονο Αλβανό ο οποίος αναζητούνταν από την Αστυνομία, αλλά εκείνος εξακολουθούσε απτόητος τις... “εμπορικές” του δραστηριότητες πουλώντας ποσότητες χασίς σε ένα χωριό της Καβάλας!

Εκεί εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών τη στιγμή που οδηγούσε το αυτοκίνητό του και συνελήφθη βάσει του εντάλματος. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 25,7 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν μαζί με το όχημα του δράστη και δυο κινητά. Ο  αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, η οποία του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και έδωσε εντολή να μεταχθεί στην αρμόδια δικαστική υπηρεσία για να απολογηθεί σε σχέση με την προηγούμενη υπόθεση για την οποία κατηγορείται.

Κλείσιμο
*** Ένας 48χρονος Έλληνας φυγόποινος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης