Αλλεπάλληλες συλλήψεις για διαρρήξεις οχημάτων

Αλλεπάλληλες συλλήψεις για διαρρήξεις οχημάτων

Αλβανός έσπαζε αυτοκίνητα για να κλέβει μικρά ποσά και αντικείμενα

Αλλεπάλληλες συλλήψεις για διαρρήξεις οχημάτων
Μέρα-μεσημέρι έσπασε με πέτρα το τζάμι ενός σταθμευμένου ταξί για να αρπάξει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένας 29χρονος Αλβανός που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις  αρχές για κλοπές! Οι περίοικοι τον είδαν και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που τον συνέλαβαν σε κοντινή απόσταση.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη ο δράστης, αποκαλύφθηκε ότι το ίδιο μεσημέρι είχε διαρρήξει άλλα δυο οχήματα και πριν από ένα μήνα μια μοτοσικλέτα, από τα οποία είχε αφαιρέσει συνολικά μικρό χρηματικό ποσό, δύο κινητά και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει διαπράξει και άλλες.

Κλείσιμο
*** Άλλα δυο ταξί και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένα στο Αγρίνιο διέρρηξε ένας 34χρονος Έλληνας, ο οποίος παραβίασε τα παράθυρα και την πόρτα χωρίς να βρει κάτι αξίας για να κλέψει! Από ένα ακόμη Ι.Χ. αυτοκίνητο που παραβίασε, έκλεψε ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη. Οι κλοπές και οι απόπειρες είχαν γίνει στις 20 Ιανουαρίου και εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του δράστη και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

*** Η διάρρηξη σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο Μιχαλίτσι της Πρέβεζας στις 18 Νοεμβρίου του 2016 με λεία ένα κινητό και προσωπικά αντικείμενα, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών που ταυτοποίησαν ως δράστη έναν 17χρονο Έλληνα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας μαζί με μια συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του 40χρονου πατέρα και της 37χρονης μητέρας του νεαρού για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης