Κατερίνη: Διαρρήκτης έσπασε δέκα αυτοκίνητα

Κατερίνη: Διαρρήκτης έσπασε δέκα αυτοκίνητα

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που είχε προκαλέσει μεγάλες ζημιές σε οχήματα από τις 6 έως τις 23 Φεβρουαρίου

Κατερίνη: Διαρρήκτης έσπασε δέκα αυτοκίνητα
Πιο μεγάλη αξία είχαν οι ζημιές που προκάλεσε ένας διαρρήκτης στα σταθμευμένα οχήματα που “χτύπησε” στην Κατερίνη, παρά τα μετρητά και τα διάφορα αντικείμενα που έκλεψε από αυτά! Οι κλοπές, που είχαν ξεκινήσει στις 6 και τελείωσαν στις 23 Φεβρουαρίου, εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 38χρονος Έλληνας, που είχε διαπράξει συνολικά επτά κλοπές από σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα από τα οποία είχε αρπάξει μικρά χρηματικά ποσά και διάφορα προσωπικά έγγραφα, ενώ δεν είχε βρει κάτι να κλέψει σε άλλα τρία οχήματα. Σε όλα, τρύπωνε σπάζοντας το παράθυρο του συνοδηγού χρεώνοντας τους ιδιοκτήτες και με τη ζημιά. Σε βάρος του δράστη, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Κλείσιμο
*** Με ξένες κυψέλες φιλοδοξούσε να γίνει παραγωγός μελιού ένας 47χρονος, ο οποίος έκλεψε πέντε από αυτές μαζί με τα σμήνη μελισσών από μια τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών το πρωί της Τρίτης. Όμως, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και οι κλεμμένες κυψέλες αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου με την κατηγορία της ζωοκλοπής, ενώ το όχημα που χρησιμοποίησε για την μεταφορά των κλοπιμαίων κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης