Λαμία: Σεσημασμένος διέρρηξε μαγαζί και έκλεψε παπούτσια

Λαμία: Σεσημασμένος διέρρηξε μαγαζί και έκλεψε παπούτσια

Άρπαξε όσα χρήματα βρήκε και... δοκίμασε τα προϊόντα που του άρεσαν

Λαμία: Σεσημασμένος διέρρηξε μαγαζί και έκλεψε παπούτσια
Κατηγορίες για τον... μισό Ποινικό Κώδικα κόστισε σε έναν 41χρονο Έλληνα η διάρρηξη που έκανε σε ένα εμπορικό κατάστημα της Λαμίας από την ταμειακή μηχανή του οποίου άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν, ενώ πριν φύγει φρόντισε να... δοκιμάσει και τα παπούτσια που του άρεσαν για να τα κλέψει και αυτά!

Η διάρρηξη έγινε αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, αλλά ο δράστης άφησε πίσω του την “ταυτότητά” του καθώς δεν φορούσε γάντια, ενώ είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για παρόμοιες κλοπές. Έτσι, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έφτασαν εύκολα στα ίχνη του και του έκαναν “επίσκεψη” στο σπίτι του, το πρωί της επομένης!

Κλείσιμο
Τα κλεμμένα παπούτσια και το χρηματικό ποσό βρέθηκαν στην κατοχή του 41χρονου και επιστράφηκαν στο κατάστημα. Μαζί με αυτά, όμως, κατασχέθηκαν ακόμη μικροποσότητα ηρωίνης, ένα ναρκωτικό χάπι χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού και 187 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, που είχαν ως αποτέλεσμα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας να του ασκήσει δίωξη για κλοπή, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης