Ανήλικοι «κυνηγοί» χαλκού ρήμαξαν καπναποθήκες

Ανήλικοι «κυνηγοί» χαλκού ρήμαξαν καπναποθήκες

Οι άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπιασαν στα πράσα τους εισβολείς ηλικίας 16 και 17 χρόνων, τη στιγμή που είχαν ξηλώσει από τις αποθήκες 12 μπρούτζινες κλειδαριές, 30 κιλά χάλκινα καλώδια, και 8 μολυβένιες ράβδους

Ανήλικοι «κυνηγοί» χαλκού ρήμαξαν καπναποθήκες
Ούτε… βίδα δεν άφησαν δυο ανήλικοι «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων στο άλλοτε περήφανο κτίριο όπου από την δεκαετία του 1930 στεγάζονταν οι καπναποθήκες των αδελφών Ηλιού στο Αγρίνιο και τώρα είναι αφημένο στην φθορά του χρόνου!

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπιασαν στα πράσα τους εισβολείς ηλικίας 16 και 17 χρόνων, τη στιγμή που είχαν ξηλώσει από τις αποθήκες 12 μπρούτζινες κλειδαριές, 30 κιλά χάλκινα καλώδια, και 8 μολυβένιες ράβδους. Οι ανήλικοι παρελήφθησαν από άνδρες της Ασφαλείας οι οποίοι συνέλαβαν και την 35χρονη μητέρα του 16χρονου που κατηγορείται ετών για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και τους οδήγησαν όλους μαζί στον εισαγγελέα Πρωτόδικων του Αγρινίου.

Κλείσιμο
*** Δυο ανήλικοι ήταν οι δράστες της αρπαγής της τσάντας μιας γυναίκας την περασμένη Πέμπτη, την στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό της στο παρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ της Ρόδου. Ο μικρότερος, που είναι μόλις 11 χρόνων, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή της εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου στην οποία οδηγήθηκε ο 17χρονος συνεργός του, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και σε βάρος των γονέων του για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης