Για μια σέλφι λαχτάρησαν δύο ανήλικες στα Γιαννιτσά

Για μια σέλφι λαχτάρησαν δύο ανήλικες στα Γιαννιτσά

Τοξικομανής που είχε βρει κατάφυγιο σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή επιτέθηκε στα δύο κορίτσια

Για μια σέλφι λαχτάρησαν δύο ανήλικες στα Γιαννιτσά
Μόνο και μόνο για τις στιγμές τρόμου που προκάλεσε σε δυο ανήλικα κορίτσια τα οποία τον… ενόχλησαν όταν πήγαν να βγάλουν φωτογραφίες στη νεοανεγειρόμενη οικοδομή όπου είχε βρει καταφύγιο, άκουσε την «καμπάνα» του Αυτοφώρου ένας γνωστός τοξικομανής της πόλης!

Χωρίς να φαντάζονται ότι βίωναν μια μικρή περιπέτεια, οι μαθήτριες ηλικίας 16 και 17 χρόνων ανέβηκαν στον πρώτο όροφο της ημιτελούς οικοδομής για να έχουν πανοραμικό φόντο στις selfie που τραβούσαν. Ξαφνικά, όμως, είδαν έναν άγνωστό τους άνδρα να τις πλησιάζει και να αρπάζει μια από αυτές από το μανίκι του μπουφάν της! Έτσι, πάνω στον πανικό τους πήδησαν στο ισόγειο από το μπαλκόνι, με αποτέλεσμα η μια να τραυματιστεί ελαφρά στο γόνατο.

Κλείσιμο
Τα κορίτσια κατάφεραν να βρουν αστυνομικούς στους οποίους διηγήθηκαν τι συνέβη και εκείνοι έτρεξαν στην οικοδομή, όπου συνέλαβαν τον παλιό τους γνώριμο και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απειλή, εξύβριση, απρόκλητη σωματική βλάβη και απόπειρα παράνομης κατακράτησης. Με αυτές τις κατηγορίες, ο τοξικομανής δικάστηκε από το Αυτόφωρο, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, αλλά με αναστολή κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης